Proverto

Proverto

Proverto

[weather_widget_wp_location city="San Diego" style="style-minimal" desc=0 date=0 wind=0 max=0 min=0]

Greenpoint

Over ons

Over ons

Hugo
IMG_0045

Welkom bij Proverto, waar ons verhaal begint met een weekendje weg dat een onverwachte wending nam. Hugo, onderweg met zijn elektrische auto die tevens dienstdeed als mobiele slaapplaats, werd op een camping geconfronteerd met het ongemak van wantrouwen jegens elektrische auto’s. Dit moment van frustratie zette ons aan het denken.

Vanuit die ervaring ontstond het idee voor EHT, een systeem ontwikkeld door Proverto. EHT beheert niet alleen het energieverbruik op campings maar optimaliseert ook de relatie tussen campingbeheerders en gasten. Wij zijn ervan overtuigd dat kampeerders bereid zijn bij te dragen aan energiekosten, en we willen campings de middelen geven om dit op een transparante en efficiënte manier te faciliteren.

Proverto, afgeleid van het Latijnse woord voor ‘omkeren’ of ‘veranderen’, is ons antwoord op de vraag naar innovatie in de campingindustrie. Als broers delen Emiel en Hugo een passie voor home automation. Emiel, met zijn achtergrond in bedrijfskunde, en Hugo, met zijn ervaring in IT.

Met Proverto streven we ernaar niet alleen systemen te bouwen, maar ook een verschil te maken in de manier waarop campings en hun gasten met energie omgaan. Laten we samen de weg inslaan naar een duurzame en gastvrije campingervaring.

Twee broers,Emiel en Hugo, hebben samen het IT bedrijf Proverto opgericht dat zich richt op energiebeheer op campings. Het bedrijf heet Proverto, wat Latijn is voor ‘omkeren’ of ‘veranderen’. Dat is precies wat Proverto doet: het helpt campingeigenaren om hun energieverbruik te beheren.

Emiel en Hugo zijn al jaren actief in de IT sector. Emiel, de oudste, is 39 jaar en heeft een achtergrond in systeembeheer en bedrijfskunde Hugo, de jongste, is 36 jaar en heeft een achtergrond in elektrotechniek, systeembeheer en programmering.

Emiel Toonen is de oudste. Is 39 jaar en heeft een achtergrond in systeembeheer en bedrijfskunde. Ondertussen eigenaar van het Golfhuisje in Plasmolen.

Proverto biedt een innovatief systeem aan dat bestaat uit slimme meters, sensoren, apps en een online dashboard. Met dit systeem kunnen campingeigenaren het energieverbruik van kampeerplaats, tent, caravan of camper in real-time volgen en beheren.

Proverto zorgt niet alleen voor meer bewustwording van energie bij de gasten, maar ons EHT-systeem de camping aantrekkelijker maken voor milieubewuste kampeerders, die op zoek zijn naar een groene en duurzame vakantie.

Emiel en Hugo zijn trots op hun IT bedrijf en hun missie om de campingsector te veranderen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om hun systeem te verbeteren en uit te breiden. Ze geloven dat Proverto de toekomst is van energiebeheer op campings.