Over ons

Alles op het gebied van ICT eenvoudig besteld en binnen 24 uur in huis. Een ruime keuze tegen scherpe prijzen. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die graag adviseert over de perfecte ICT­oplossing dat is Proverto.nl

Proverto bestaat sinds 2014. Wij zien het als onze taak om aan al uw ICT­wensen te voldoen.

Dat betekent dat u werkelijk elk product bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles, Van laptops of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage­oplossingen, Proverto.nl heeft het. Proverto houdt zich ook bezig met de opkoop van faillissements goederen, dit zijn vaak nieuwe en ongebruikte producten hierdoor kunnen wij uw ICT omgeving geheel vernieuwen tegen een hele lage prijs.

We vinden het belangrijk om klaar te staan voor onze klanten, wanneer er vragen of opmerkingen zijn, luisteren we graag naar u en geven we altijd een eerlijk advies.

Het is belangrijk om persoonlijk advies te krijgen, iemand die altijd voor u klaar staat om uitleg te geven voor de perfecte ICT oplossing die bij u past. We beschikken over accountmanagers en een gespecialiseerde ICT helpdesk, die u voor en zelfs na uw aankoop perfect op weg helpen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de ICT hebben wij een groot scala aan distribiteurs, wij kunnen inkopen in 35 landen, er is bijna niks wat wij niet kunnen leveren. Zoekt u iets wat niet op onze site staat? Neem dan contact met ons op en dan zoeken wij graag voor u naar het juiste product.