Proverto

Proverto

Proverto

[weather_widget_wp_location city="San Diego" style="style-minimal" desc=0 date=0 wind=0 max=0 min=0]

Greenpoint

Product

Intelligent energiebeheer voor jouw camping

Met het EHT-systeem geniet je op de camping van een intelligent systeem dat een perfecte balans vindt tussen besparen, veiligheid en comfort. Via onze gebruiksvriendelijke app, beschikbaar op elk apparaat, heb je direct inzicht in het stroomverbruik. Beheer met gemak de stroomtoevoer, stel de maximale ampère in en krijg real-time inzicht in de kosten die gasten moeten afrekenen.

Wij geloven in jouw controle. Bepaal zelf wat er gebeurt bij het overschrijden van de ingestelde ampère. Kies ervoor om de stroom uit te schakelen, meldingen te ontvangen of stel een tolerantie in voor herhaalde overschrijdingen. Ons systeem biedt maatwerk, afgestemd op jouw voorkeuren.

Met de mogelijkheid om alles online op afstand te bekijken en aan te passen, behoud je te allen tijde de volledige controle over het energiebeheer op jouw camping. Proef de vrijheid van gecentraliseerd beheer en ervaar een naadloze integratie van technologie en gemak op jouw terrein.

Graaf niet verder

Introduceer moeiteloos geavanceerd energiebeheer op jouw camping met ons EHT-systeem, zonder gedoe van nieuwe kabels of graafwerkzaamheden. Onze draadloze implementatie zorgt ervoor dat de instellingen naadloos worden verzonden naar de stroompunten, zonder grote veranderingen aan jouw bestaande infrastructuur. Dus, geen zorgen over ingrijpende aanpassingen. Wij geloven in innovatie zonder gedoe, zodat jij kunt genieten van geavanceerd energiebeheer met het grootste gemak en comfort op jouw camping.

& Meer

Benieuwd? Wij komen graag in